Festivalarmbånd / Wristbands

I år fejrer vi 10 år med Roots & Jazz på Balders Plads! Vi er meget taknemmelige for at være tilbage på byens hyggeligste plads og verdens bedste venue. Og vi har lagt mange kræfter i at skabe den bedste festival nogensinde. 

Vi har besluttet at droppe den ellers annoncerede entré, men vi håber, du vil købe vores festivalarmbånd til kun 120 kr. Det er et frivilligt bidrag, og vi synes, det er en fair pris for over 40 koncerter – og den velkendte og fantastiske stemning på pladsen.

Vi håber, I vil støtte op om salg af armbånd og på den måde være med til at sikre Roots & Jazz i fremtiden.

Vi glæder os meget til at se jer efter en alt for lang festivalpause.

Medbragte flasker og dåser er ikke tilladt at medbringe på pladsen.

 

 

This year we’re celebrating 10 years with Roots & Jazz on Balders Plads! We’re extremely thrilled to be back on the city’s most “hyggelige” square and the world’s best venue.

There is no cover, but we hope you will support our festival with a wristband for 120 kr. We believe that’s a fair price for over 40 concerts and the fantastic atmosphere.

We can’t wait to welcome back!

Adresse og transport

Balders Plads
2200 Kbh N

Metrostop: Skjolds Plads
S-tog: Nørrebro Station
Bus: 6A stop: Ægirsgade

Indgang og cykelparkering

Cykelparkering er tilladt på Balders Plads. Ingen cykelparkering på Ægirsgade.

Mad og drikke

Big Easy Copenhagen sælger lækker mad – hold øje med facebook og Instagram for menu og spændende billeder.

Det er ikke tilladt at medbringe picknickurve og egne drikkevarer på pladsen.

Ølbarer, vin bar og drinks.

Der er salg af øl og drinks samt en tjekket vinbar på pladsen

Frivillige

Uden frivillige kunne et så dyrt og godt musikprogram ikke lade sig gøre. Vi løfter sammen en kæmpe opgave og skaber en unik event som er tilgængelig for alle.

Kernen er det sammenhold, de relationer og den glæde, som vi får som en del af teamet. Meld dig som frivillig her: frivilligebaldersplads@gmail.com eller på vores Facebook gruppe, som du finder på dette link.

Om festivalen

Roots & Jazz er arrangeret af foreningen Jazz på Balders Plads. Vi arbejder for at skabe musikarrangementer på Sjælland med danske og internationale artister på højeste niveau. Musik er ikke bare musik – for os er det vigtig at præsentere de musikere og sangskrivere, der har brugt hele deres liv på at blive de bedste i verden til det, de gør.

Vi har fokus på rootsmusik – amerikansk musik, som har rødder i både Blues, Soul og Americana. Vi præsenterer ’the roots of jazz’ i de mange afskygninger musikken findes. Fælles for alle bands er, at de griber vores ører og hjerter. All killers – no fillers!

About the festival

Roots & Jazz is an urban festival set in the heart of Copenhagen at the idyllic Balders Plads. We present the roots of jazz as well as the funky sidesteps – where the soul has found new homes. We focus on providing an excellent audience experience. We live to present excellent bands with beating heats and authenticity. Great music is still the one thing that truly saves lives…

Tak til

Carlsberg

Knud Højgårds Fond

Tønder Festival

JBL MUSIC

Københavns Kommune

Harmonics Group

Nørrebro Handelsforening

William Demant

US Embassy Denmark

Copenhagen Volunteers

Nørrebro Lokaludvalg

Balders Pladslaug

Drum Stick

Studio Alex Decker

Rune Lundø Photography