Festivalarmbånd / Wristbands

I år fejrer vi de bedste danske artister på jazzscenen lige nu – og så med en undtagelse i fabelagtige Jonnatha Brooke vi har været fan af i et stykke tid. så super at det kunne lykkes. Vi er meget taknemmelige for at være tilbage på byens hyggeligste plads og verdens bedste venue. Vi har som sædvanligt lagt mange kræfter i at skabe den bedste festival vi kunne producere. Pladsen er mere intim i år og vi håber på hygge og dejlige musikoplevelser.

Vi glæder os meget til at se jer igen.

Medbragte flasker og dåser er ikke tilladt at medbringe på pladsen.

Adresse og transport

Balders Plads
2200 Kbh N

Metrostop: Skjolds Plads
S-tog: Nørrebro Station
Bus: 6A stop: Ægirsgade

Indgang og cykelparkering

Cykelparkering er tilladt på Balders Plads. Ingen cykelparkering på Ægirsgade.

Mad og drikke

Det er ikke tilladt at medbringe picknickurve og egne drikkevarer på pladsen.

Ølbarer, vin bar og drinks.

Der er salg af øl og drinks samt en tjekket vinbar på pladsen.

Frivillige

Uden frivillige kunne et så dyrt og godt musikprogram ikke lade sig gøre. Vi løfter sammen en kæmpe opgave og skaber en unik event som er tilgængelig for alle.

Kernen er det sammenhold, de relationer og den glæde, som vi får som en del af teamet. Meld dig som frivillig her: frivilligebaldersplads@gmail.com eller på vores Facebook gruppe, som du finder på dette link.

Om festivalen

Roots & Jazz er en selvstændig sub-festival under Copenhagen Jazz Festival.  Musik er ikke bare musik – for os er det vigtig at præsentere de musikere og sangskrivere, der har brugt hele deres liv på at blive de bedste i verden til det, de gør.

Vi har fokus på rootsmusik – amerikansk musik, som har rødder i både Blues, Soul og Americana. Vi præsenterer ’the roots of jazz’ i de mange afskygninger musikken findes. Fælles for alle bands er, at de griber vores ører og hjerter. All killers – no fillers!

About the festival

Roots & Jazz is an urban festival set in the heart of Copenhagen at the idyllic Balders Plads. We present the roots of jazz as well as the funky sidesteps – where the soul has found new homes. We focus on providing an excellent audience experience. We live to present excellent bands with beating heats and authenticity. Great music is still the one thing that truly saves lives…

Tak til

Københavns Kommune

William Demant

Copenhagen Volunteers

Nørrebro Lokaludvalg