30. juni – 9. juli 2023

Roots Harmonics Band

Søndag 10. juli kl 15:00

//REGGAE ON THE BLOCK//

Roots Harmonics Band – “Scandinavian Heavyweight Rockers” Roots Harmonics Band er det førende session- og backingband i Skandinavien/Europa, og det er med god grund, de kalder sig The Scandinavian Heavyweight Rockers. Bandet er et backingband, hvilket betyder, at de arbejder med en masse forskellige kunstnere fra hele verden. De har spillet med “The King of Dancehall – Beenie Man”, som er en af ​​de største stjerner inden for reggae/dancehall/Hip Hop musik. Han modtog mange internationale priser, herunder en Grammy for albummet “Art & Life”, og havde en hitsingle med Janet Jackson. Andre kunstnere at nævne er Junior Kelly, Anthony B, Etana, Reggae dronning Marcia Griffiths, Queen Ifrica, Sister Nancy, Lutan Fyah, Agent Sasco, Konshens “The King of Ska – Derrick Morgan”, legendariske vintagekunstnere fra Studio One; Earl Sixteen, B.B. Seaton, Dennis Alcapone, Ranking Joe og den store Dawn Penn med det verdensomspændende hit: “No No No you dont love me anymore” plus mange andre. I 2006 spillede gruppen på Orange Scene på Roskilde Festival som backingband for Nazarenes, hvilket gav dem mulighed for at spille foran et stort publikum med omkring 45.000 mennesker på en af ​​Europas største musikfestivaler. Gruppen turnerede i Europa i sommeren 2007 med en af ​​Jamaicas bedst kendte og bedst sælgende kunstnere, Tanya Stephens, og spillede på udsolgte spillesteder som Summerjam i Tyskland, Rototom Reggae Festival i Italien, Two Seven’s Clash i Holland, Nuke Festival Austria, Exit Festival Serbien, Uppsala Reggae Festival i Sverige mm.