30. juni – 9. juli 2023

Philip K

Søndag 10. juli kl 17:50

//REGGAE ON THE BLOCK//

Show Some Love er det nyeste skud fra den erfarne reggae veteran Philip K. Nummeret er en vaskeægte conscious rootsreggae basker, der med sit budskab om kærligheden som den eviggyldige løsning på verdens problemer sætter gang i både krop og sind. Den dobbelte singles andet track All I Know fortsætter med en fortælling om tvivl, tabte illusioner, og håbet om at kærligheden trods alt er stærkest.

Singlen er et samarbejde med den faste musikalske legekammerat Yo Akim, der her fungerer som producer og korsanger. Desuden medvirker en 4-mands blæsersektion fra det koreanske ska-orkester Kingston Rudieska.

Philip K vil af mange huskes som sangeren i Bass And Trouble, der i 90’erne med sange som ”Mankind”, ”Another Try” og ”Written In Our Palms” var det ypperste indenfor reggae på den hjemlige scene. Solokarrieren har budt på en stribe stærke singler, senest Simple fra januar 2022, der allerede er blevet spillet på både P3 og P6.

Show Some Love bliver tilgængelig på digitale tjenester samt på en 10 tommer vinyl der foruden vokalversionerne også indeholder to dub mix.