30. juni – 9. juli 2023

Klumben & Raske Penge

søndag 10. juli kl. 19:00

//REGGAE ON THE BLOCK//

Klumben & Raske Penge gæster Roots & Jazz Copenhagen 2022. De to mastodonter inden for den danske reggae/dancehall-scene tog landet med storm, da de sang sig ind på hitlisten med sangen ’Faxe Kondi’ og har haft deres populære, prisbelønnede og dobbelt platinsælgende parløb siden det første fælles nummer ’Rundt’ udkom i 2011. I 2019 udgav de deres anden plade ’Livet’ og tog på tour rundt i det danske land, hvor de delte glæde og smil ud til det danske folk. I 2012 debuterede de som live act på Roskilde Festivals Pavillon-scene for et rekordstort fremmøde, hvilket tvang festivalen til, helt ekstraordinært, at lukke portene ud til campingområdet af hensyn til de mange fans’ sikkerhed. Da de vendte tilbage til festivalen i 2014, var det på Orange Scene .Til sommer indtager de Reggae On The Block Søndag den 10. Juli, hvor der er en dags reggae take over i samarbejde med CCD og Roots & Jazz CPH