30. juni – 9. juli 2023

King Shiloh(NL)

søndag 10. juli kl. 20:00

//REGGAE ON THE BLOCK//

King Shiloh Sound System, som har hjem i Amsterdam Holland, er et internationalt, uafhængigt fungerende, roots reggae & dub lydsystem, grundlagt og inspireret af inspirationen fra Jah Rastafari i 1991. Det avancerede 40kw 6-vejs stereo lydsystem er i hjertet af alle aktiviteter omfatter spin-offs pladeselskabet King Shiloh Majestic Music. Lydsystemfænomenet begyndte i Jamaica i ‘halvtredserne’ og er vokset verden over til, hvad det er i dag. Fra Jamaica til Japan, Storbritannien til Brasilien er den spænding, en stor lyd kan generere, når man “spiller ud” unik. Enorme selvfremstillede højttalere, de største tilgængelige forstærkere og et team til at bygge det op, betjene det og nedbryde det er nøgleelementerne.
Udover at spille i Europa med deres lyd rejser Shiloh også længere væk i en ‘dj-stil’ efter at have spillet i Thailand, Jamaica, USA, Israel, Rusland, Ukraine, Grækenland bla.a steder.
I dag er King Shiloh solidt etableret i Holland musikscenen, de mega DubY2K-sessioner i Paradiso, Melkweg og de legendariske Bunker-sessioner @ NDSM er solidt etableret som en stor del af Amsterdams musikhistorie. Sound System Weekenders er hurtigt ved at blive legendariske, med internationale gæster som Jah Shaka, David Rodigan & Iration Steppas, der spiller sammen med King Shiloh på Shiloh lyd-systemet
Bredda (brother) Neil, er operatøren af ​​lyden og vælgeren af ​​musikken, Ras Lion, er den originale MC; ceremonimester, Majestic B er det tredje oprindelige medlem. Big Bless er den anden MC, Lidj Shiloh brugsmanden. Andre medlemmer af familien undervejs; Lyrisk Benjie, Papa Mystic, Afrique Asher, Bagga T (Jah Melodie), Præsident Kirky, Iyah One, Red Danny, Ras Iyiapo & Jah Roots.