1. – 10. juli 2022

Mbizo

Søndag 10. juli 15:00

Mbizo er en ung producer/DJ opvokset i basmusik og soundsystem-kultur. Blandt andet er han med til at afholde ’Bas i Byhaven’ og ’Nørrebro Bas Klub’.

Siden han i 2019 startede med soundsystem-musikken, har han spillet til mange bas-fester og er bestemt blevet et spirende navn i den københavnske undergrundsscene. Derudover har han spillet til store etablerede arrangementer som Bas Under Buen og Strøm Festival.

Mbizo er født og opvokset på Nørrebro, og hans musikalske stil og lyd er spændende, rytmisk og dyb.

Vi beder alle være opmærksom på, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer og picnickurve ind på pladsen. En obligatorisk donation på 50 kr til musikken bliver opkrævet ved det første køb i baren. Armbåndet gælder for hele festivalen. Vi glæder os til at se jer alle igen.

The young producer/DJ Mbizo grew up with bass music and soundsystem culture. He’s a co-organizer of ‘Bas i Byhaven’ and ‘Nørrebro Bas Klub’. Since he started with soundsystem music he’s played at many bass parties and is no doubt an up-and-coming artist in the Copenhagen underground scene. He’s played at established events such as Bas Under Buen and Strøm Festival. 

Mbizo grew up on Nørrebro, and his musical style is interesting, rhythmical and deep.

Welcome to Balders Plads – please note that it is not allowed to bring drinks or picnic baskets to the concert venue – a mandatory donation to the music program of 50 DKK is charged with the first purchase in the bar. The donation covers all concerts. We look forward to see you all – come join us!