30. juni – 9. juli 2023

Dylan LeBlanc(US)

Mandag 4. juli kl. 17:30

Tønder Festival Friendly Takeover.

Dylan LeBlancs er en gudsbenådet singer/song writer. Han leverer kompositioner med stor menneskelig dybde, skrøbelighed og poesi. LeBlancs univers emmer af vellyd og underspillet, poetisk maskulinitet. Han leder tankerne hen på kunstnere som Neil Young og Cigarettes After Sex og trækker referencer til melodiøs country og bluesy modal Americana.

Lyt til Cautionary Tale – det er den fedeste sang, der forfører øret med sit vellydende og fløjlsbløde groove – Det er den sommernat du altid tænker tilbage på og aldrig ønsker at glemme.

Here is a truly gifted singer/somngwriter. Dylan LeBlanc delivers his light textured americana with a poetic depth and sincerity. His underplayed masculinity combined with steady grooves and spheric sounds makes your mind wander towards artists like Neil Young and Cigarettes after sex. This music is truly beautiful with an interesting artist in front. This will no doubt be one of the bigger musical moments of the festival 2022.

Listen to the song ‘Cautionary Tale’ it is the coolest song ever!!!