30. juni – 9. juli 2023

Baby Did A Bad Thing

Mandag 4. juli kl. 15:00

Tønder Festival Friendly Takeover.

Baby did a Bad Thing er et band vi kommer til at høre meget mere til. Deres sammenspil og sikre sangskrivning vidner om et band der har gode muligheder for at begå sig internationalt. Musikalsk er vi ude i en kombination af klassisk americana med kølige nordiske undertoner. De lange køer til bandets koncerter på SPOT festivalerne vidner om stor publikumsinteresse.

Centreret omkring Jonas Fjelsteds karakteristiske stemme krydser Baby Did a Bad Thing ubesværet genregrænser med slagkraft, når de spiller sange med en dynamisk spændvidde rækkende fra akustisk og intimt til hylende guitarer og hårdtslående trommer.

Bandets anmelderroste debutalbum udkom i 2020 og så fire sange gå hele vejen med airplay på P4 & P5, og tilmed også på “The International Americana Music Show” udsendt på mere end 30 amerikanske radiostationer. GAFFA placerede albummet på deres “Årets Top 20 Albums”-liste, og prænominerede bandet for “Årets Nye Danske Navn” til GAFFA PRISEN 2021.

Foruden Jonas Fjelsted (vokal/ guitar) består Baby Did a Bad Thing af Casper Simonsen (trommer), Thomas Friis (bas) og Mikael Sort (pedal steel/ guitar).

What do you get when you combine the warmth of the American songwriter tradition with the chilly melancholy of Nordic Denmark?

You get Baby Did A Bad Thing. The band is on a mission to make you feel something, Baby Did a Bad Thing aims straight at the heart with reflective songs of love, loss, and the coming of age.

Centered around lead vocalist Jonas Fjelsted, the four-piece americana band from Aarhus offers emotional solace and musical harmony in inharmonious times.

Baby Did a Bad Thing crosses genre boundaries with vigor and ease, playing co-written songs with a dynamic musical range stretching from acoustic and intimate to full-on howling guitars and pounding drums.