1. – 10. juli 2022

Tine Bruhn Quintet(US/DK)

Lørdag 9. juli kl.15:00

“Joni Mitchell and Beyond”

Den dansk-amerikanske sangerinde Tine Bruhn har med to udsolgte koncerter på Montmartre i det forgangne år slået sit navn fast som en musiker, der er værd at holde øje med. Hendes mange år i New York har formet hendes vokale stil, der låner inspiration fra så forskellige navne som Nancy Wilson og Joni Mitchell.

New Yorks jazzscene er ikke et sted, der normalt levner meget plads til vokalister på byens jamsessions og koncertsteder, der i høj grad fokuserer på beatet og den instrumentale ekvilibrisme. Tines tilgang til at synge er formet af netop evnen til at synge med bandet. Vokalen er således også et rytmeinstrument. Hendes evne til samtidig at synge sange, man tror på er en kvalitet, ikke mange besidder. Her skal vi høre hende med et hold af unge fremadstormende musikere med internationalt udsyn. Koncerten har fået titlen ’Joni Michell and Beyond’ og er en hyldest til en af vor tids bedste sangskrivere og historiefortællere. Dette forløses til perfektion i Tine Bruhns nærværende selskab.

Danish-American singer Tine Bruhn has made a name for herself with two sold out shows at the Montmartre Jazzhouse. She is someone to keep an eye on. Her many years on the New York jazzscene has shaped her musical style with inspiration from Nancy Wilson and Joni Mitchell. Her ability to carry a tune with credibility is a special quality few posseses. Her concert has the title ‘Joni Mitchell and Beyond’ and celebrates one of the most influential songwriters of our time and invites a lineup of young musicians with an outspoken international outlook. Look forward to a concert with a warm presence.