30. juni – 9. juli 2023

The KutiMangoes

Lørdag 9. juli kl. 22:30

The KutiMangoes er en festlig, livsbekræftende, grænsenedbrydende oplevelse der sender folk på dansegulvet og hjem med en følelse af at have være vidne til noget nyt, skabende på tværs af genrer. Oplevelsen af et fælles musikalsk sprog.

Det er ikke første gang The KutiMangoes spiller Roots & Jazz, og det bliver med garanti heller ikke sidste gang. Deres innovative tilgang til både at skabe og fremføre musik, der griber lytteren både med ørerne og kroppen er en sjældenhed. De er et band med stort internationalt udsyn, hvorfor deres tournerer strækker sig langt ud over Danmarks grænser.

The KutiMangoes unite people by sharing a new, global sound that connects cultures. Traveling the world with their complex, imaginative and incredibly warm Afrobeat from the North, this 6-piece from Denmark shares their award-winning music that pushes borders on the afro- and jazz scene.