30. juni – 9. juli 2023

Niclas Knudsen et Le Funk Mystique

Fredag 8. juli kl. 15:00

Guitarist og komponist Niclas Knudsen har for længst cementeret sit navn som en af de mest innovative artister på den danske jazzhimmel. Med Le Funk Mystique vil Niclas tage den improviserede rytmiske musik ud af dens gængse rammer og få den ud over scenen, ud til folket og ud på gulvet!
Musikken er en blanding af afrobeat, etno mystique, trance funk og danse jazz. Det er groovet der er i front: Lyd og rytmer man kan grine, græde og danse til – musik for både krop og sjæl.

Med sin varme sprøde klang og sine blidt swingende melodistrejftog skaber Niclas Knudsen Trio et rum, hvor man både føler sig tryg og taget ved hånden til diskret overraskende oplevelser

Kim Skotte – Politiken

Niclas Knudsen is a true innovator – his guitarplaying has long ago cemented his position as one of the most creative composers on the danish jazzscene. Le Funk Mystique is something new: the improvisations are fused into a groovebased mix of afrobeat, etno mystique and trance funk – This is rhythm and sound you can Cry, Kiss and Dance to.