1. – 10. juli 2022

Lars DK

Fredag 8. juli kl. 17:30

Lars DK Nielsen har skabt noget man sjældent ser i Danmark – et band på internationalt niveau!

Lars DK sprang ud som solo artist sidste år efter et helt liv i andre succesfulde artisters bands. Hans sans for det musikalske håndværk viser sig i, hvor gennemarbejdede hans sange er. Det er tiptop materiale på højde med de bedste amerikanske forbilleder. Mest af alt lyder musikken som det perfekte mix af Michael McDonald og Rugsted/Kreuzfeldt – og dog er Lars DK sin helt egen med sine sødmefulde sange som soundtrack til en smuk dansk sommeraften i godt selskab.

Vi har glædet os helt utroligt meget til at præsentere Lars DK – han er virkelig en fuldendt artist i særklasse.

If you are a sucker for west-coast rock You have most definitely come to the right place. Lars DK has spent the better part of his career backing up other great artists. Now the time has come for him to take the driver’s seat in what promises to be a very successful musical endeavor. His vocal style best compares to Michael McDonald – but Mr DK has a soul of his own. This is an artist and a band of true international acclaim.