30. juni – 9. juli 2023

Katrine Schmidt

Fredag 8. juli kl. 22:30

Katrine Schmidts sange og musik er tro over for country’ens fremmeste kvaliteter: Originale, fine og endda raffinerede ballader. Det er sublimt håndspillet og autentisk musik. Og hun fremfører dem med en fuldtonet stemme med karisma og personlighed.

Katrines musikalitet oser ud af hver en formfuldendt melodi linje, hvor underspillede, lækre betoninger aldrig bliver til “sangerindesmarte licks”. Man føler sig tryg ved hendes håndtering af det engelske sprog, der udtrykker sangerindens indre liv i tekster.

Tankerne ledes hen på Norah Jones, Eliza Gilkyson, Jill Andrews og Margo Price. Men det er nu danske Katrine Schmidt!

Kathrine Schmidt is a rising star – Her material is well written and rooted in modern country. Her songs are delivered with an authenticity that grabs the listener. Her vocal style is truly her own and compares to other great singers like Norah Jones, Eliza Gilkyson, Jill Andrews and Margo Price