30. juni – 9. juli 2023

Erann DD

Torsdag 7. juli kl. 17:30

DMA-statuetterne fylder godt op på Erann DDs kaminhylde. Og med god grund: Han er ubetinget en af de største soulstemmer Danmark kan prale af. Listen over priser og succesfulde udgivelser er lang.  Hits som ‘Still Believing’, ‘When you are around’, ‘Didn’t I tell you that I love you’, ‘You Better Believe’, ‘When you hold me’ og ‘Hjertet ser’, er sange som alle danskere kan synge med på. 

Vi elsker bare hans positive, følsomme og funky soulstil og hylder ham, som en af de ypperste, mandlige sangere, vi har herhjemme. Og der er vel næppe noget der minder mere om sommer end lyden af Eranns stemme og en kold fadøl. Vi glæder os til at præsentere dette fyrtårn på Balders Plads.

The many Danish Music Awards on Eranns Mantlepiece tells a story of a true household name. Or simply: the best male soul voice The Kingdom of Denmark har ever produced. Hits like ‘Still Believing’, ‘When you are around’, ‘Didn’t I tell you that I love you’, ‘You Better Believe’, ‘When you hold me’ og ‘Hjertet ser’ are songs known by most Danes. We are both proud and honored to present an artist of his calibre…