30. juni – 9. juli 2023

Tuesday Night Brass Band

Søndag 3. juli kl 13:00 Streetparade Dronning Louises Bro

Tuesday Night Brass Bands musikalske gumbo består af 2nd line, funk, jazz, rhythm’n’blues og soul inspireret af Dr. John, Rebirth Brass Band, James Brown og The Meters. En unik mobil festkaravane, der virkelig kommer ud over scenekanten om det er koncerter, street parades eller andre events.

Musikken er dybt forankret i rødderne fra New Orleans, men peger samtidig peger fremad, fornyer og tilføjer sit helt eget udtryk. Bandets består af nogle af landets bedste musikere indenfor jazz og relaterede genre bl.a. fra DR Big Band, Sp-Just-Frost, Jazz Five, Wonderbrazz og Brassflavour.

Tuesday Night Brass Band spiller til Mardi Gras Copenhagen street parade. Denne er en del af Mardi Gras Copenhagen på Balders Plads arrangeret i samarbejde med Roots & Jazz.

Old School Funk, New Orleans 2.nd line, R & B, Soul, Jazz & Mardi Gras music are the ingredients of the TNBB gumbo. Made for dancing, partying and having a good time. This Sunday afternoon in the streets of Nørrebro, Copenhagen as a part of Mardi Gras Copenhagen street parade 2022.

5 horns & 2 drummers create a stunning visual and musical experience joining Mardi Gras Copenhagen street parade 2022. 6 great musicians all with a love of New Orleans with credentials including WonderBrazz, Jazz Five, DR Big Band and many other Danish and international acts.

If you are into the music of Dr. John, The Meters, Jon Cleary, Ray Charles, James Brown & Tower Of Power you’ll love TNBB.

The concert is presented by Mardi Gras Copenhagen in collaboration with Roots & Jazz.