30. juni – 9. juli 2023

Mardi Gras Copenhagen Street Parade

Søndag 3. juli kl. 13:00 Dronning Louises Bro

Let’s Take It To The Street! Ingen Mardi Gras fejring uden en street parade gennem byens gader. En vaskeægte levende festkaravane med diverse fantastiske acts på vejen og på flot dekorerede trucks, går lige i hjertet og dansegulvet. I dette tilfælde nørrebros asfalt. Paraden starter kl. 13 v. Dr. Louises Bro og slutter på Balders Plads. Ruten er går af Nørrebrogade. Throw me some beads mister!

Line-up: Tuesday Night Brass Band, Dusty Rag Jazz Band, Zirkus, Mads Søndergaard Hammond Madness, DJ Katrine Ring, Mads Søndergaard Hammond Extravaganza mv.

Koncerten præsenteres af Mardi Gras Copenhagen i samarbejde med Roots & Jazz.

Let’s Take It To The Street! No Mardi Gras celebration without a street parade through the streets of Copenhagen. A real living mobile party storm with amazing acts doing their thing from decorated trucks and in the street. The parade starts at 1pm at Dr. Louises Bro and ends 2 hours later at Balders Plads via Nørrebrogade. Throw  me some beads mister!

Line-up: Tuesday Night Brass Band, Dusty Rag Jazz Band, Zirkus, Sweet Burlesque, Mads Søndergaard Hammond Madness, DJ Katrine Ring, Mads Søndergaard Hammond Extravaganza and others.

The concert is presented by Mardi Gras Copenhagen in collaboration with Roots & Jazz.