30. juni – 9. juli 2023

Jon Cleary and the Absolute Monster Gentlemen(US)

Søndag 3. juli kl. 17:30

Jon Cleary repræsenterer det ypperste af New Orleans funk og Rythm & Blues. Som en naturlig arvtager til The Meters, Fats Domino og Allen Toussaint, har den grammyvindende pianist og sanger indtaget hele med sit virtuose og rå swingende band – og nu spiller han for 3. gang på Balders Plads. What a treat!

Han har et bredt og imponerende musikalsk CV og har spillet og indspillet med bl.a. Bonnie Raitt, Taj Mahal, John Scofield og BB King. Han glemmer dog aldrig sine rødder i New Orleans og er blevet en vigtig ambassadør for historie, musik og kultur fra “The Big Easy”.

Koncerten præsenteres af Mardi Gras Copenhagen i samarbejde med Roots & Jazz.

Jon Cleary represents the very best of New Orleans funk, rythm and blues. As a natural musical successor to The Meters, Fats Domino and Allen Thoussaint, the Grammy Award winning piano player and singer impressed the entire music scene with his amazing and hard swinging band. This Sunday he plays at Balders Plads for the 3rd time. What a treat!

Jon Cleary has had an impressive career and played with international stars like Bonnie Raitt, Taj Mahal, John Scofield and BB King. But he never forgets the roots of New Orleans music history and is in many ways a great ambassador for the culture of “The Big Easy”.

The concert is presented by Mardi Gras Copenhagen in collaboration with Roots & Jazz.