30. juni – 9. juli 2023

Isaiah Sharkey(US)

Torsdag 7. juli kl. 20:00

En af RnB/Neo Soul-scenens kommende verdensstjerner! Netop i år lægger Isaiah Sharkey grundstenen til en karriere, der bliver meget spændende at følge. 

Grammyvindende Isaiah Sharkey spiller i foråret et residency på Blue Note i NYC og rejser så ellers på tour – vi har fået chancen for at præsentere denne komet på det helt rigtige tidspunkt.

Isaiah Sharkey er nok mest kendt som sideman for John Mayer og som co-creator i D’Angelos band. Han vandt sin første grammy for arbejdet med D’Angelos ‘Black Messiah’ album. Hans musikalske referencer tæller først og fremmest guitar ikonet Spankey Alford. Som artist ligger han et virkelig interessant sted mellem navne som Marvin Gaye, Prince og D’Angelo. Der er endnu engang serveret A-liste-soulbeats, umami-bas og stærke vokaler.

This is a don’t-miss show for all lovers of RnB/Neo Soul. This year Isaiah Sharkey lays the foundation for a much anticipated world wide career. The tour takes off with a one week residency at the legendary Blue Note Jazz Club in NYC. We have the exciting pleasure of presenting him at just the right moment.

Grammy winning singer songwriter Isaiah Sharkey is probably mostly known as sideman in John Mayers band and as co-creator with  D’Angelo. Isaiah won his first grammy for his work on D’Angelos ‘Black Messiah’ album. His musical style has an obvious reference to Spankey Alford – but it goes beyond that. The musical universe touches on D’angelo, Marvin Gaye and Prince. Once again A-list soulbeats, umami-bass and strong vocals.