30. juni – 9. juli 2023

Ida Nielsen

Onsdag 6. juli kl. 20:00

Purple Family Reunion

Ida Nielsens rejse fra fast bassist i Princes band til nu at stå med funkstøvlerne solidt plantet på utallige scenegulve som headliner vidner om en ting: Talent

Hun har virkelig taget sin egen karriere serøst, hvilket de mange internationale koncerter i kalenderen siger alt om. Fantastisk bandleader og en blodtype F for FUNK. Vi er mere end henrykte over at kunne præsentere Ida Nielsen Live på Balders Plads

Internationally known as the last bass-goddess in Princes Band. Her journey from the devastating tragedy and loss of this unique musical genius to where she is today, is beyond belief. With the high heeled boots firmly planted on stagefloors all over the world, She has created her own musical relevance – not an easy task to accomplish. But listen: we are talking about a human being who has the bloodtype F – F for funk….We are both honored and excited to once again present Ida Nielsen live on Balders Plads.