30. juni – 9. juli 2023

Dusty Rag Jazz Band

Søndag 3. juli – pop up koncerter

Dusty Rag Jazz Band leverer pop-up koncert på festivalpladsen dagen igennem under Mardi Gras Copenhagen. Stilen er autentisk New Orleans gademusik af den helt oldschool slags. Ingen forstærkning. Ingen noder. Ingen dikkedarer. Det her er den ægte vare!

Repertoiret består primært af traditionelle jazznumre med rødder i blues- og folkemusikken i 1900-tallets Amerika, men i de senere år har bandet også inkluderet danske viser, arabiske klagesange og egne kompositioner. Super originalt og med en autentisk charme, der ikke er til at komme udenom. 

Koncerten præsenteres af Mardi Gras Copenhagen i samarbejde med Roots & Jazz. Dusty Rag Jazz Band er også en del af Mardi Gras Copenhagen Street Parade.

Dusty Rag Jazz Band plays original old school street music from New Orleans. Digging back to the roots where it all started, the band will be playing pop-up concerts at the festival area during the day and also join Mardi Gras Copenhagen Street Parade.

The concert is presented by Mardi Gras Copenhagen in collaboration with Roots & Jazz.