30. juni – 9. juli 2023

Dicte

Lørdag 2. juli kl. 22:30

I snart tre årtier har komponisten, musikeren, produceren og sangerinden Dicte været synonym med integritet og kvalitet. En koncert med Dicte er magi og inderlighed mixet med rå attitude. Hendes sange kryber ind under huden på lytteren: rene, stærke, sfæriske og forfinede. Og altid med den stærke vokal i centrum.

I januar 2021 kom der en ny udgivelse fra sangerinden: ’All Good As it Is’. Et smukt og anmelderrost album.  Men under den lækre overflade åbenbarer alvoren sig hurtigt. For det handler om livet, det her. Livet med alle sinetilfældigheder. Livet, der leves for fuld fart, men ind i mellem bremses af stopklodser. Livet, med alle de meninger, der præges af alle ens verfarelser og åbenbaringer. Livet, man prøver at finde en mening med, men ofte bare må tage som det er. Og nyde det. Vi er både stolte og glade for at kunne nyde en koncert med Dicte på Balders Plads.

Danish singer/songwriter Dicte has for nearly three decades been synonymous with quality, integrity and true artistry. At her concerts Dicte is determined and sincere. She invites the listener into her world of songs that are indeed as poetic and spherical, as they are dynamic and strong. Her vocal has depth and character and a great vessel for her songs. We are both proud and honored to present Dicte at Balders Plads.