30. juni – 9. juli 2023

Cyrille Aimée(F/US)

Fredag 1. juli kl. 20:00

Grammynominerede Cyrille Aimée er en sanger med en enorm musikalsk nysgerrighed. Hun bevæger sig boblende frit imellem den vokale jazztradition og det elektroniske udtryk – mellem Sarah Vaughan, Edith Piaf og Michael Jackson. Hun har en fantastisk evne til at indfange og holde publikums opmærksomhed med et show, der både rummer stor humor, skønhed og karisma. Hun er en sand stjerne, der i år spiller de allerstørste europæiske jazzfestivaler. En perfekt afslutning på dagens cykeletape. Bienvenue a “La Grande Arrivée” – l’apres party non-officieux a Balders Plads…

Grammynominated Cyrille Aimée is a singer with an incredible musical curiosity. She moves in and out of the the vocal tradition of Sarah Vaughan as well as the electronic approach of Michael Jackson. She has the gift of holding an audience’s attention while delivering a stunning musical output. She is indeed as Mike Greenblatt wrote: beautiful, talented, precocious and funny.