30. juni – 9. juli 2023

Chris Grey & The Bluespand

Lørdag 2. juli kl 15:00

Dette sublime bluesfunk orkester har vi forsøgt at få på plakaten siden 2019. Nu er det endelig lykkes at få musikken tilbage i vores liv – og det er også det Chris Grey bygger sin musik op omkring. Det er dagligdagens små finurligheder og bevidste talefejl der bliver grundstoffet i tekstuniverset. ’Mamas Mamalaid’, ’The Wifeeye’, ’Funk The Mall’ osv vidner om en dyb sprudlende kreativitet, der har ført bandet langt ud over Danmarks grænser med deres råsvingende bluesfunk. Vi har glædet os til det her længe.

This subline bluesfunk trio we have tried to present since 2019. Now live music has returned to everyday life. This is also the fountain of the Chris Grey universe – the songs come from small insignificant glitches in everyday conversations – as a songwriter you begin the journey to a new song right there: Mamas Mamalaid, The Wifeeye, Funk The Mall etc reflects the deep creative core that has taken this band touring far from the borders of Denmark. We have looked forward to this for a while…