1. – 10. juli 2022

Andorra

Fredag 1. juli kl. 15:00

Andorra er groovebaseret musik – moderne vintage: en fusion af sprudlende attitude og indviklet jazz med dybe grooves. Musikken er på mange måder grafisk med filmiske effekter. Det medrivende indie-lignende udtryk, blandet med mangfoldigheden fra den nordiske jazz, skriver Andorra ind i den musikalske nutid og fremtid. Andorra et af de stærkeste live acts på den danske scene.

Billetter

Partoutbillet alle dage 120 DKK

Når du ankommer til Balders Plads kan du købe armbånd i døren. Medbragte flasker og dåser er ikke tilladt at medbringe på pladsen.

Andorra is modern vintage that fuses intricate jazz with deep grooves, cinematic effects and a exuberant attitude. Guaranteed to have captivating indie-like expressions mixed with the diversity of nordic jazz. Andorra is among the strongest live acts in Denmark.