30. juni – 9. juli 2023

Roosevelt Collier(US)

Lørdag 2. juli kl. 20:00

Glem alt hvad du ved om Pedal-Steel – Grammynominerede Roosevelt Collier kommer du aldrig til at glemme igen. Han spiller pedalsteel ja men han spiller blues på en måde så selv Derek Trucks ville stoppe op et øjeblik. Det er et helt vanvittigt band – super funky med en rytmegruppe der æder hundehvalpe til morgenmad. Så forvent bad-ass bluesfusion eller som Irish Mythen siger: ‘This guy is gonna melt your face!’

Forget what you think You know about the Pedal steel. Grammy Nominated Roosevelt Collier is an artist that will leave a lasting inprint on anybody seeing him live on stage. Yes he plays the Pedal steel but he plays it in a way that would stop even Derek Trucks in his tracks. The band is insane – super funky with a rhythm section that eats puppies for breakfast. The bad-ass blues fusion band will take no prisoners or as Irish Mythen put it: ‘This guy is going to melt your face…’