30. juni – 9. juli 2023

Oscar Danielson(S)

Lørdag 2. juli kl. 17:30

Oscar Danielson har efterhånden opbygget en meget dedikeret fanskare i Danmark. Og han er også noget helt særligt. Der findes ingen, der så krystalklart kan indfange og fastholde øjeblikke fra barndommen, ungdommen og voksenlivet at man føler at man selv var til stede.

Man er med til klassefesten i skolen, i samtalen med moderen der skal sige farvel, kammeratens kærestes farfar, der vandt en t-shirt i Go morgen Sverige. Sangen om selv at være far og finde sig i at datteren stjæler ens vintage guitar efterladende et tomrum og samtidig en glæde over at være lykkes.

Det er geniale sange om alt det store, fortalt igennem de helt små livsforkludringer – Livet er i sandhed en smørgås! Og ja, musikken er fantastisk

Swedish troubadour Oscar Danielson is a folksinger with a songbook filled to the brim with real life stories that sticks in your memory. His ability to crystalize small moments in his childhood, teenage years and adult life is so real that you feel you were there yourself.

It is the big questions in life narrated in the smallest throws of life – Life is indeed a smorgäs…

And YES the music is awesome too.