30. juni – 9. juli 2023

Mike Andersen

Onsdag 6. juli kl. 17:30

Mike Andersen er en af kongerigets bedste liveacts inden for Soul/Blues. Bandet er sammenspillet, ikke over uger, men over år, og det kan man høre. Der er fokus på musikalitet og kunstneriske valg, der sikrer publikum det bedste show. Bag projektet er Mike Andersen, der med sin konstante nysgerrighed og kreative fokus formår at holde sig relevant og aktuel. Mike besidder i sjælden grad både det musikalske lederskab og evne til at skrive fængende sange med bund i. Derudover leverer han altid et bundmusikalsk show med både sikkerhed og karisma. Derfor præsenterer vi ham om og om igen og derfor er han en garanti for en bundsolid musikalsk oplevelse i særklasse.

Mike Andersen is one of the best Soul/Blues liveacts in the kingdom of Denmark. The Band is in a league of its own and has played together for years – that is something you can actually hear – that kind of musical sensibility takes not only talent, but dedication and focus. Mike Posseses the unique musical leadership and creative focus that makes his relevance obvious. This is the reason why he always without fail delivers a fantastic liveshow over and over. This is also why we present him over and over…Mike Andersen: always a don’t miss experience