30. juni – 9. juli 2023

Liv Warfield(US)

Fredag 8. juli kl. 20:00

Purple Family Reunion

Liv spillede ligesom Ida Nielsen i Princes band og har siden bruddet med legenden arbejdet med NPG Horns og udgivet nogle helt utroligt stærke albums. Hendes drive og dedikation har bragt hende fra at sove i sin bil til verdens største scener. For hendes vokal er i særklasse, hvilket Nancy Wilson(guitaristen) også opdagede efter hendes helt eminente performance i Jimmy Fallons talkshow. Bandet er noget af det mest sammenspillede vi har hørt længe – de er alle soldater med purple hearts for tro tjeneste i den lilla funkarmada Liv selv kalder ‘my purple family’. Vi kan godt allerede nu afsløre at vi står klar med skumslukkerne, for hun kommer til at brænde Balders Plads midt over! SOUL fra den øverste hylde med et band der virkelig har beatet i deres inderste DNA.

Liv was as Ida Nielsen part of Princes live band and has since worked and toured with the NPG Horns. Her vocal is in a league of its own. We are not sorry to say that we have gathered the fire extinguishers cause she is going to set Balders Plads ablaze. This is A-LIST SOUL with a Band who has the true beat in their DNA.