30. juni – 9. juli 2023

Judith Hill(US)

Lørdag 9. juli kl. 20:00

Purple Family Reunion

Grammyvindende Judith Hill er i særklasse den største artist vi til dato har præsenteret på Balders Plads – Hun har spillet med Michael Jackson, Stevie Wonder og frem for alt Prince – og det kan man høre. Hendes sangskrivning og måden hun spiller og synger, vidner om en artist der virkelig har formået at gå de berømte ’20 feet’ og indtage rollen som helstøbt artist i sin egen ret.

Grammy Winning singer/song-writer Judith Hill is one of the biggest artists we have presented so far on the Roots & Jazz Stage. Her work with Michael Jackson, Stevie Wonder and especially Prince speaks for itself. The way she has embraced her own music leaves an artist who has almost effortlessly managed to walk the infamous 20 feet to stardom. So give yourself the opportunity to experience what Rooling Stone Magazine describes as her powerhouse vocals and a band that leaves no prisoners…